Box Enclosures

Box Enclosures Case, Shell; ABS UL 94 HB; Black; 4.6 In.; 1 In.; 2.75 In.

About The , MPN: 50-12-NO-F-BL.; 2

Box Enclosures Case, Shell; ABS UL 94 HB; Black; 4.6 in.; 1 in.; 2.75 in., MPN: 50-12-NO-F-BL

Elektromechanik & Automation und Kabel > Gehäuse und Server-Racks > Gehäuse > Tragbare Gehäuse

Box Enclosures Case, Shell; ABS UL 94 HB; Black; 4.6 In.; 1 In.; 2.75 In.

Elektromechanik & Automation und Kabel > Gehäuse und Server-Racks > Gehäuse > Tragbare Gehäuse

Specifications of Box Enclosures Case, Shell; ABS UL 94 HB; Black; 4.6 In.; 1 In.; 2.75 In.

Category
Instockinstock

Last Updated

Box Enclosures Case, Shell; ABS UL 94 HB; Black; 4.6 In.; 1 In.; 2.75 In.
More Varieties

Rating :- 9.26 /10