Sicherungen und Leitungsschutzschalter
Schutzschalter
Thermische Schutzschalter
TE Connectivity

TE Connectivity Circuit Breaker; 0.25 A; 250 VAC/32 VDC; 1; Series Trip; Snap-In Panel

About The 25.TE Connectivity Circuit Breaker; 0

TE Connectivity Circuit Breaker; 0.25 A; 250 VAC/32 VDC; 1; Series Trip; Snap-In Panel, MPN: W28-XQ1A-0.25

Elektromechanik & Automation und Kabel > Sicherungen und Leitungsschutzschalter > Schutzschalter > Thermische Schutzschalter

TE Connectivity Circuit Breaker; 0.25 A; 250 VAC/32 VDC; 1; Series Trip; Snap-In Panel

Elektromechanik & Automation und Kabel > Sicherungen und Leitungsschutzschalter > Schutzschalter > Thermische Schutzschalter

Specifications of TE Connectivity Circuit Breaker; 0.25 A; 250 VAC/32 VDC; 1; Series Trip; Snap-In Panel

Category
Instockinstock

Last Updated

TE Connectivity Circuit Breaker; 0.25 A; 250 VAC/32 VDC; 1; Series Trip; Snap-In Panel
More Varieties

Rating :- 9.4 /10