Mikroschalter & Detektorschalter
Mikroschalter
Honeywell

Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM.

About The Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM., MPN: 1TB1-2

Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM., MPN: 1TB1-2

Elektromechanik & Automation und Kabel > Schalter > Mikroschalter & Detektorschalter > Mikroschalter

Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM.

Elektromechanik & Automation und Kabel > Schalter > Mikroschalter & Detektorschalter > Mikroschalter

Specifications of Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM.

Category
Instockinstock

Last Updated

Honeywell Switch, Basic, Miniature, DOUBLE BREAK, 10 AMPS, PIN PLUNGER, END Solder TERM.
More Varieties

Rating :- 9.31 /10