Computertechnik und Peripheriegeräte
Netzwerke und WLAN
Wireless Access Points
D-Link

D-Link Nuclias CONNECT - Wireless AC1200 Wave2 Dual Band Indoor PoE Access Point Wireless Access Point, 1.2Mbit/s

About The 4 GHz, 5 GHz, MPN: DAP-2662.11 ac/n/g/b/a, WLAN-Band: 2

D-Link Nuclias CONNECT - Wireless AC1200 Wave2 Dual Band Indoor PoE Access Point Wireless Access Point, 1.2Mbit/s, Wireless-Technik: 802,11a/b/g/n/ac, Netzwerkgeschwindigkeit: 1200Mbit/s, WLAN-Standard: IEEE 802.11 ac/n/g/b/a, WLAN-Band: 2.4 GHz, 5 GHz, MPN: DAP-2662

PSA & Sicherheit & Test und IT > Computertechnik und Peripheriegeräte > Netzwerke und WLAN > Wireless Access Points

D-Link Nuclias CONNECT - Wireless AC1200 Wave2 Dual Band Indoor PoE Access Point Wireless Access Point, 1.2Mbit/s

PSA & Sicherheit & Test und IT > Computertechnik und Peripheriegeräte > Netzwerke und WLAN > Wireless Access Points

Specifications of D-Link Nuclias CONNECT - Wireless AC1200 Wave2 Dual Band Indoor PoE Access Point Wireless Access Point, 1.2Mbit/s

Category
Instockinstock

Last Updated

D-Link Nuclias CONNECT - Wireless AC1200 Wave2 Dual Band Indoor PoE Access Point Wireless Access Point, 1.2Mbit/s
More Varieties

Rating :- 9.01 /10