Boîtiers & coffrets et armoires
Boîtiers
Boîtiers pupitre
Pactec

Pactec Case, Plastic; ABS; PC Bone; 5.25 In.; 2.25 In.; 5.08 In.; UL 94-HB Rated

About The ; 5.; 2

Pactec Case, Plastic; ABS; PC Bone; 5.25 in.; 2.25 in.; 5.08 in.; UL 94-HB Rated, MPN: CM5-125-039-K

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Boîtiers & coffrets et armoires > Boîtiers > Boîtiers pupitre

Pactec Case, Plastic; ABS; PC Bone; 5.25 In.; 2.25 In.; 5.08 In.; UL 94-HB Rated

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Boîtiers & coffrets et armoires > Boîtiers > Boîtiers pupitre

Specifications of Pactec Case, Plastic; ABS; PC Bone; 5.25 In.; 2.25 In.; 5.08 In.; UL 94-HB Rated

Category
Instockinstock

Last Updated

Pactec Case, Plastic; ABS; PC Bone; 5.25 In.; 2.25 In.; 5.08 In.; UL 94-HB Rated
More Varieties

Rating :- 9.68 /10