Composants discrets
Diodes TVS
Texas Instruments

Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, Claq. 11V, 25V USON, 6 Pin Broches, Dissip. 100W

About The 11V, 25V USON, 6 Pin broches, dissip.Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, claq

Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, claq. 100W, Configuration de diode: Réseau, Type de montage: CMS, Nombre d'éléments par circuit: 9, MPN: TPD4E001DPKT 11V, 25V USON, 6 Pin broches, dissip.

Composants Electroniques & Energie et Connecteurs > Semi-conducteurs > Composants discrets > Diodes TVS

Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, Claq. 11V, 25V USON, 6 Pin Broches, Dissip. 100W

Composants Electroniques & Energie et Connecteurs > Semi-conducteurs > Composants discrets > Diodes TVS

Specifications of Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, Claq. 11V, 25V USON, 6 Pin Broches, Dissip. 100W

Category
Instockinstock

Last Updated

Texas Instruments Diode TVS Unidirectionnel, Claq. 11V, 25V USON, 6 Pin Broches, Dissip. 100W
More Varieties

Rating :- 9.41 /10