Câbles & cordons et fils
Câbles informatiques
Câbles USB
Bulgin

Bulgin Connector, Circular; 1.5 Mbs To 480 Mbs; 4; Dust And Waterproof; 3 M; 38.1 Mm

About The Bulgin Connector, Circular; 1.1 mm, MPN: PX0840/A/3M00

Bulgin Connector, Circular; 1.5 Mbs to 480 Mbs; 4; Dust and Waterproof; 3 m; 38.1 mm, MPN: PX0840/A/3M00

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Câbles & cordons et fils > Câbles informatiques > Câbles USB

Bulgin Connector, Circular; 1.5 Mbs To 480 Mbs; 4; Dust And Waterproof; 3 M; 38.1 Mm

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Câbles & cordons et fils > Câbles informatiques > Câbles USB

Specifications of Bulgin Connector, Circular; 1.5 Mbs To 480 Mbs; 4; Dust And Waterproof; 3 M; 38.1 Mm

Category
Instockinstock

Last Updated

Bulgin Connector, Circular; 1.5 Mbs To 480 Mbs; 4; Dust And Waterproof; 3 M; 38.1 Mm
More Varieties

Rating :- 9.55 /10