Relais temporisés
TE Connectivity

TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In Or Panel Mount, 0.1 Sec To 9900 Hr Range

About The TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In or Panel Mount, 0.1 sec to 9900 hr range, MPN: CN1

TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In or Panel Mount, 0.1 sec to 9900 hr range, MPN: CN1

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Relais et convertisseurs de signaux > Relais > Relais temporisés

TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In Or Panel Mount, 0.1 Sec To 9900 Hr Range

Automatisme Industriel & Contrôle de process & Electrique et Câbles > Relais et convertisseurs de signaux > Relais > Relais temporisés

Specifications of TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In Or Panel Mount, 0.1 Sec To 9900 Hr Range

Category
Instockinstock

Last Updated

TE Connectivity Time Delay Relay, On Delay, Plug-In Or Panel Mount, 0.1 Sec To 9900 Hr Range
More Varieties

Rating :- 9.08 /10