Drucktastenschalter und Zubehör
Steuerstation-Gehäuse
TE Connectivity

TE Connectivity Switch, Pushbutton; Panel Mount; LED; 5 A; PCB Terminal; 0.4 VA (Max.) @ 28 VAC

About The ) @ 28 VAC, MPN: 164EL11.4 VA (Max

TE Connectivity Switch, Pushbutton; Panel Mount; LED; 5 A; PCB Terminal; 0.4 VA (Max.) @ 28 VAC, MPN: 164EL11

Elektromechanik & Automation und Kabel > Schalter > Drucktastenschalter und Zubehör > Steuerstation-Gehäuse

TE Connectivity Switch, Pushbutton; Panel Mount; LED; 5 A; PCB Terminal; 0.4 VA (Max.) @ 28 VAC

Elektromechanik & Automation und Kabel > Schalter > Drucktastenschalter und Zubehör > Steuerstation-Gehäuse

Specifications of TE Connectivity Switch, Pushbutton; Panel Mount; LED; 5 A; PCB Terminal; 0.4 VA (Max.) @ 28 VAC

Category
Instockinstock

Last Updated

TE Connectivity Switch, Pushbutton; Panel Mount; LED; 5 A; PCB Terminal; 0.4 VA (Max.) @ 28 VAC
More Varieties

Rating :- 9.1 /10